Samenwerkingen

Drukkerij Avanti is de leverancier van al ons drukwerk. Visitekaartjes, flyers, stickers, bedankkaartjes, autostickers, etc. Drukkerij Avanti is gevestigd in Wilnis en wordt met veel passie gerund door echtpaar van Galen.

Zakelijk drukwerk, familiedrukwerk, Online Media, Ontwerp & DTP, scherpe prijzen het is allemaal te vinden onder één dak.  

Op zoek naar een drukkerij waar menselijk contact, snel schakelen, passie en vakmanschap dagelijks aanwezig zijn? neem dan een kijkje op www.drukkerijavanti.nl en ontdek zelf wat dit gedreven echtpaar voor jou kan betekenen.


Klein Bedrijfje is het online platform van Angeli, dat zij in 2019 heeft opgericht om de zichtbaarheid van kleine bedrijfjes te vergroten. Je vindt op www.kleinbedrijfje.nl dan ook de leukste webshops, winkels, conceptstores, studio’s en ateliers terug van Nederland én België.

Klein Bedrijfje is hét platform waar je terecht kunt voor de fijnste plekjes om te shoppen, zowel online als offline.

Liefhebber van moois uit Nederland en België?
Dan ben je bij Klein Bedrijfje aan het goede adres.

Scrubnuts heeft een eigen pagina op kleinbedrijfje.nl, neem eens een kijkje en ontdek meteen andere prachtige klein bedrijfjes.


Pure Pack levert onze 100% recyclebare pouch zakken, onze FSC verzenddozen en papieren verzendtape. Zij zorgen voor duurzame en 100% milieuvriendelijke verpakkingen en drukwerk. Dat is waar ze elke dag met passie aan werken.

Als enige leverancier in de Benelux werken ze met volledig “cradle to cradle” gecertificeerde verpakkingen en drukwerk. Niet alleen het karton of papier is 100% milieuvriendelijk, ook de inkt die gebruikt wordt is volledig biologisch afbreekbaar.

Pure Pack heeft als missie de wereld duurzamer te maken. Ze werken met volledig afbreekbare verpakkingen welke gezond zijn voor mens en milieu. Ze geven uitstekend advies zijn betrokkenheid en verantwoordelijk en hebben een enorme dosis aan doorzettingsvermogen wat de samenwerking enorm prettig maakt. Samen met Pure Pack creëren en innoveren we nieuwe verpakkingen voor onze producten en daar zijn we trots op!  

Op zoek naar duurzame verpakkingen? neem eens een kijkje op de website www.purepack.nl