Scrubnuts en ik

Een goed verzorgd lichaam is krachtig en vol zelfvertrouwen!

Daarom ga ik van kinds af aan al regelmatig alleen of met mijn moeder en tantes naar de sauna.  Maar met mijn drukke gezinsleven merk ik dat een ontspannen moment voor mezelf moeilijk te vinden is. Even een paar uur ontspannen in de sauna met een heerlijke scrub sessie en een ontspannen massage is niet eenvoudig in te passen.

Ik ging op zoek naar alternatieven voor mijn ontspan- en zelfzorg momenten! Mijn oplossing en advies voor jou?

Creëer die saunabeleving in je eigen badkamer! Maak er samen met de heerlijke producten in mijn webshop een echt “Me, Myself and I” moment van (of doe het samen met je partner ;o), zet een muziekje aan, scrub alle druk van je af en verzorg jezelf guilt-free met mooie, verantwoorde en verrijkende producten.

Scrubnuts bezorgt mentale en fysieke ontspanning in elke badkamer, door middel van onze bijzondere Scrubs en huidverzorgingsproducten die een verrijking zijn voor lichaam en geest.

Ontdek de prachtige merken in de shop; stuk voor stuk out of the box scrubs en verzorgingsproducten die worden gemaakt van rijke natuurlijke grondstoffen, essentiële oliën, mineralen en vitamines! De producten zijn waar mogelijk vegan, absoluut dierproefvrij, vrij van kunstmatige geur- en kleurstoffen, parabenen, siliconen, palmolie, eerlijk geproduceerd en zo ecologisch verantwoord mogelijk verpakt.  

Ik wens je veel ontspannen ‘Me, Myself and I’ momenten toe!

Zo kan je de hele wereld aan…en ruik je ook nog eens fantastisch.


Met dank aan..

Felix Jean Touboul

Mijn vader, voor het maken van alle prachtige foto’s, het meedenken en alle positieve feedback

Jan Cornelis Lugtenburg

Mijn schoonvader, voor het tekenen van de prachtige eekhoorn voor het logo, het meedenken en de eerlijke feedback.

Olaf Jacob Lugtenburg

Niet te vergeten mijn lieve man..

Voor zijn onvoorwaardelijke vertrouwen, alle ongenuanceerde feedback, het meedenken, en het pushen van beslissingen. Door jou kan ik met vol enthousiasme en vertrouwen de website runnen en dat voelt goed!

Familie en vrienden

Ook wil ik alle mensen die dicht bij mij staan bedanken voor al hun positieve feedback, vernieuwende ideeën, opbouwende kritiek en hun onvoorwaardelijke vertrouwen.