Veel gestelde vragen

Wanneer wordt mijn pakket verzonden?
Vandaag besteld morgen verzonden, in de meeste gevallen heb je je pakket na het versturen binnen één werkdag in huis. Als je vragen hebt neem dan contact op via email of whatsapp. Mocht er onverhoopt een product niet leverbaar zijn, dan nemen ik altijd persoonlijk contact met je op.

Kan ik mijn bestelling ook afhalen?
Scrubnuts is een webshop, hierdoor kan je geen producten afhalen. Woon je praktisch om de hoek? Neem dan voor je besteld even contact met mij op.

Wat doet Scrubnuts voor het milieu?
Ik ben me heel bewust van het milieu, dit is één van mijn missies en hier baseer ik mijn keuzes op. Het is best lastig om een goede afweging te maken, wat past bij het product en heeft een zo klein mogelijke impact op het milieu. Ik doe mijn best de producten zo duurzaam mogelijk in te kopen en let daarbij op de footprint van het bedrijf waar ik mee samenwerk. Ik kan de wereld niet in mijn eentje veranderen maar ik kan er wel een bijdrage aan leveren. Doe jij ook mee?

Gebruikt Scrubnuts FSC keurmerk producten?
Zeker weten, alle ingekochte verzenddozen, papieren, kaarten, en product stickers dragen het FSC keurmerk.

Hoe past Scrubnuts Reuse, Reduce en Recycle toe?
In eerste instantie probeer ik producten opnieuw te gebruiken, hierdoor verlengt de levensduur en daarmee verkleinen we de Footprint die een product op de aarde maakt, ook wordt hiermee het herproduceren uitgesteld omdat er minder afgenomen wordt. In tweede instantie probeer ik zoveel mogelijk producten niet te bestellen, ik vraag mij bij alles af: kan dit anders?, Ook hergebruiken ik zoveel mogelijk items. Als laatste probeer ik alle producten op een goede manier te recyclen, als recyclebaar afval op de juiste plekken terecht komt kan het na het recycleproces weer opnieuw gebruikt worden.

Waarom zit er plastic in de doos, of ziet mijn verzenddoos er niet nieuw uit?
Omdat ik van veel leveranciers dozen met verpakkingsmateriaal binnenkrijg kies ik er voor een verzenddoos en verpakkingsmateriaal te hergebruiken (dit kan alleen als er geen bedrijfsnaam op staat) tevens probeer ik al het plastic opnieuw in te zetten. Het opvullen van de verzenddoos is nodig om schade van de producten (en zo meer afval) tegen te gaan. Ik zal altijd proberen zo min mogelijk overbodige producten te gebruiken om zo het milieu een handje te helpen. Ik zou het op prijs stellen als je met mij mee wilt helpen door overgebleven verpakkingsmaterialen op de juiste manier af te voeren of zelf opnieuw te gebruiken.

Kan ik producten retourneren?
Heb je je bedacht, dan kan je de producten tot 14 dagen na ontvangst zonder opgave van reden annulering. Na aanmelding van je retour heb je 14 dagen om de producten te verzenden. Je krijgt het volledige bedrag incl. verzendkosten geretourneerd. Enkel de kosten voor het retourneren zijn voor jouw eigen rekening. Voor de volledige voorwaarden (Algemene Voorwaarden Scrubnuts) vanaf Artikel   6 – Herroepingsrecht. LET OP! Opengemaakte of gebruikte producten zijn vanwege hygiëne uitgesloten van het herroepingsrecht.